ClimaHeating logo

#Hoedoededa - Als doe-het-zelver aan een verwarmingsinstallatie beginnen

2023/09/01

Een doe-het-zelf project is vaak een grote uitdaging. ClimaHeating wil graag je projectdroom helpen waarmaken tot een droomproject. Ontdek hoe wij jouw partner kunnen zijn, en laat je overtuigen door onze klant met zijn droomproject.

Adviseren

Voor een verwarmingscircuit zijn 4 elementen essentieel: een warmtebron (condensatieketel, warmtepomp,...), een warmtemedium (water), een distributiesysteem (buizensysteem dat verwarmd en afgekoeld water transporteert) en een warmteafgiftesysteem (radiatoren, vloerverwarming,...). Of je nu een volledig nieuw verwarmingscircuit nodig hebt of enkel een vervanging van een huidige warmtebron of warmteafgiftesysteem, wij adviseren je graag. Op basis van jouw plannen stellen wij een op-maat-gemaakte offerte op in onze toonzaal waar je ook veel technieken kan zien.

Ondersteunen

Tijdens de installatie staan wij klaar om verdere raad en instructies te geven in de toonzaal. Ook gespecialiseerd gereedschap dat nodig is bij de installatie kan kosteloos bij ons geleend worden.

Opvolgen

Voor een onderhoud (voor gasketels is er een verplicht 2-jaarlijks nazicht nodig) kunnen wij een installateur of Bulex technieker laten komen.

Daarnaast geniet je ook van 3 jaar garantie op Bulex ketels bij ons aangekocht.

Isa koos ervoor om in zijn renovatiehuis de verwarmingsinstallatie zelf te plaatsen.

Waarom heb je voor ClimaHeating gekozen?
Via een kennis ben ik terecht gekomen bij ClimaHeating, die ze aanraadde voor hun betaalbare en goede service aan doe-het-zelvers.

En is alles vlot verlopen tijdens de installatie?
Zeker! Ik heb een technische achtergrond maar nog geen ervaring in het plaatsen van radiatoren of een ketel. Maar vanaf het begin werd ik goed begeleid bij de keuzes van alle materialen. Voor kleine problemen of vragen werd ik altijd via de telefoon verder geholpen tot het probleem was opgelost. Ze laten je niet zomaar sukkelen. Toen ik een grote vraag had, ben ik even langsgegaan in de winkel en hier werd ook mooi uitgelegd en gedemonstreerd hoe het wel mogelijk was.

Zou je het volgende keer anders aanpakken?
Nee, ik zou er zeker op dezelfde manier terug aan beginnen. Het kwam voordelig uit en ik kon altijd verder met de raad en instructies van Peter.

Contact

ClimaHeating
Nieuwe Kaai 11
2300 Turnhout

014 41 38 85

BE 0502.371.413

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

8.30 - 12.00 12.30 - 17.30

Woensdag

8.30 - 12.00 12.30 - 17.30

Donderdag

8.30 - 12.00 12.30 - 17.30

Vrijdag

8.30 - 12.00 12.30 - 17.30

Zaterdag

8.30 - 12.30

Zondag

Gesloten

Onze passie in je mailbox

Blijf op de hoogte over onze acties en verdere tips & tricks, schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.